La flautista catalana Elisabet Franch inicia els seus estudis a l’Escola Municipal de Música “Victòria dels Àngels” de Sant Cugat del Vallès. Posteriorment es gradua a l’ESMUC i continua al Conservatoire National de Région de Paris. Durant la temporada 2008-2009 compagina els seus estudis amb l’activitat professional com a flautista de l’Orquestra de l’Acadèmia del Gran Teatre del Liceu.

El 2010 guanya la plaça de flauta a l’Orchestra dell’Accademia del Teatro Alla Scala, actuant al Teatro Alla Scala, Teatro Luciano Pavarotti, Teatre Bolshoi, Filharmonia de Sant Petersburg, Teatre de Kaliningrad i a Àsia a la Royal Opera House d’Oman, treballant amb grans directors com Gustavo Dudamel, Fabio Luisi, Gianandrea Noseda i Antonello Alemandi. Continua la seva formació amb el solista Raffaele Trevisani i el piccolista Nicola Mazzanti.

Reconeguda en diversos concursos nacionals i internacionals, destaquen premis a la seva trajectòria, com el 1r premi i distinció del jurat al American Protégé International Competition 2016, que l’ha portat a debutar al Carnegie Hall de Nova York, 1r premi a l’unanimitat al International Flute Competition Domenico Cimarosa, Medalla d’Or als Global Music Awards 2016 per a artista emergent i pel seu primer treball discogràfic Gypsy Airs, que també rep el premi de Best Classical Album als Akademia Music Awards de Los Angeles Setembre 2016. Ha realitzat col·laboracions amb la Banda Municipal de Barcelona, l’Orquestra Simfònica del Gran Teatre del Liceu, l’OBC, l’Orquestra Simfònica del Vallès i la Haifa Symphony Orchestra of Israel. És flauta solista de la GIOrquestra des de 2014.

L’any 2013 guanya el Rising Star Award otorgat per Sir James Galway al Galway Flute Festival, amb qui estudia des de 2011, i és guardonada amb un Premi Ciutat de Sant Cugat “per dur el nom de Sant Cugat arreu del món associat al talent i a l’excel·lència”. Recentment ha guanyat la plaça de Co-Solista a la Suzhou Symphony Orchestra a Xina, i ho compagina amb les Residències Musicals a La Pedrera d’aquesta temporada.

Elisabet Franch toca amb una flauta Brannen-Cooper de 14k i una embocadura de 16k i platí Galway/Nagahara i un piccolo Roosen amb una embocadura Mancke.