Elisabet Franch premiada per l'Akademia Music Awards de Los Angeles

Clásica2

21-09-2016

Después de las excelentes críticas recibidas por el concierto que Elisabet Franch ofreció juntamente con el pianista Josep Buforn el pasado domingo 18 de septiembre inaugurando las Residencias Musicales de La Pedrera, ayer la Academia Music Awards de Los Angeles ha premiado la flautista por su disco Gypsy Airs. La entidad californiana ha reconocido esta producción como el mejor álbum de música clásica del mes de septiembre del 2016.

Elisabet Franch: de La Pedrera a Suzhou

Josep Maria Rebés, Núvol

20-09-2016

La Fundació Catalunya-La Pedrera ha reprès les seves activitats musicals aquest setembre amb les residències musicals, una iniciativa destinada a donar suport als joves talents de casa nostra. En aquesta nova temporada, la 2016-2017, la Fundació ens presenta en concert la flautista Elisabet Franch, el violinista Joel Bardolet i el pianista Carles Marigó.

La flauta màgica d'Elisabet Franch inaugura les cinquenes Residències Musicals

Lluís Trullén / Revista Musical Catalana

20-09-2016

Amb el virtuosisme de la flauta d’Elisabet Franch acompanyada al piano per Josep Buforn es va donar el tret de sortida a la cinquena temporada de les Residències Musicals, que enguany comptaran amb la presència del violinista Joel Bardolet i del pianista Carles Marigó. Un total de nou concerts acolliran aquesta nova temporada de música de cambra que desperta un gran interès entre el públic, que concert rere concert pràcticament omple la totalitat de l’Auditori de La Pedrera.

El solista de flauta estableix amb el públic un vincle molt especial

Barcelona Clàssica

10-04-2016

Elisabet Franch: “El solista de flauta estableix amb el públic un vincle molt especial”

La flautista Elisabet Franch és un cas atípic en el món de la música clàssica. Malgrat la seva vocació, va començar amb el seu instrument a una edat relativament tardana i ho va compaginar amb altres estudis fins que el seu evident talent la va portar a la professionalització.  A més, enlloc de fer primer carrera a casa per després donar el salt internacional, va aconseguir plaça en l'Orchestra dell'Accademia de la Scala de Milà només acabar els seus estudis. Ara, ha tornat a residir al seu Sant Cugat natal, mentre rep ofertes per col·laborar amb orquestres i comença a desenvolupar projectes com a solista, com la gravació del seu primer disc, "Gypsy Airs" (que es pot comprar via web gypsyairscd@gmail.com o escoltar a Spotify).  Elisabet s'està preparant per actuar pròximament al Brasil i al Carnegie Hall de Nova York, on interpretarà peces del disc. Així ens ha explicat com ha evolucionat la seva carrera fins a arribar al brillant moment actual.

Elisabet Franch, present i futur de la flauta

Diari de Sant Cugat. Pere Fernández.

Article

Concorso Internazionale Domenico Cimarosa 2013

Falaut Magazine

30-01-2014

La flauta és dona" en aquesta vuitena edició del Concurs Internacional de Flauta Domenico Cimarosa 2013 – una de les manifestacions més apreciades dins del panorama flautístic- que ha tingut lloc a Aversa els passats 4,5, i 6 de desembre, organitzat per l'Associazione Musicale Diaphonia i el Rotary Club d'Aversa "Terra Normanna", sota la direcció artística de Fabio di Lella.

Elisabet Franch, el so de la flauta

Revista Musical Catalana. Mònica Pagès Santacana

15-07-2013

El vent té un univers propi que la música conjuga amb les altres famílies d'instruments tot donant-li un protagonisme entre màgic i tel•lúric. La flauta ens arriba com un so ancestral, vingut de l'antiguitat, que després de l'era industrial va transformar lleument el seu timbre amb un color que ha produït grans meravelles.